Rehabilitering av bad

Baderom

Våre tjenester

Vi kan rehabilitere badet ditt

Har du et gammelt bad som du gjerne skulle ha oppgradert til et moderne og mer funksjonelt baderom? Vi hjelper deg med alt når det kommer til rehabilitering av ditt gamle bad!

Vi utfører rivingsarbeid og tar oss av avfallshåndtering under hele byggeperioden frem til et komplett baderom. Gjennom gode avtaler med forhandlere kan vi tilby konkurransedyktige priser på alt fra fliser til baderomsmøbler m.m. Sammen med våre samarbeidspartnere innen tømrer, mur, flis og elektriker kan vi påta oss totalentrepriser for ditt bad. Fordelen for deg som kunde er at du kun trenger å forholde deg til én person. Dermed vil byggeprosessen oppleves ryddigere og mer oversiktlig. For oss er det viktig med et godt samarbeid med kunden, og at du sitter igjen med en god opplevelse og føler deg ivaretatt.

Ønsker du hjelp til planløsning av ditt baderom? Vi kan være behjelpelige med å tegne opp ditt bad. Ring oss i dag for en uforpliktende og gratis befaring. 

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle